01Iun

Am deschis un nou canal de comunicare cu clientii nostri

Anunturi

Pentru o comunicare cat mai buna cu clientii nostri, am decis ca este o idee buna sa deschidem un blog. Asa a luat nastere www.chml.info .

Una dintre motivatiile ce ne-au condus la deschiderea acestui blog este mentinerea unui contact permanent cu clientii, in special in cazul unui eventiment neplacut in care Data Center-ul nostru nu ar fi accesibil in reteaua Internet. Intr-un asemenea caz de exceptie, ne vom folosi de acest blog pentru a va comunica problemele ce afecteaza functionarea normala a DC-ului, stadiul evolutiei lucrarilor de remediere a problemelor, timpul estimat de remediere, etc.

Suntem pregatiti 24/7 sa intervenim pentru rezolvarea oricaror probleme, apreciem totusi ca este necesar ca intr-un asemenea caz, dumneavoastra – clientii nostri, sa fiti cat mai bine informat cu privire la natura defectiunior si timpul estimat de remediere. Ne dorim sa nu fie cazul sa postam nici un articol pe aceasta tema, depunem continuu eforturi in acest sens.

Profitam de ocazie sa va reamintim ca in cazul nefunctionarii retelei de telefonie fixa, ne puteti contacta pe numarul 0746.05.99.99 din reteaua Orange.

No comments

marți, iunie 1st, 2010 at 9:05 and is filed under Anunturi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.