12Iul

GTS Telecom – provider CHML

Anunturi

Am placerea sa va informez ca de la inceputul lunii iulie DataCenter-ul CHML are un nou provider de internet prin firbra optica: GTS Telecom.

Pentru a aduce un plus de calitate serviciilor oferite catre clientii nostri, am luat decizia de a inlocui unul dintre mai vechii provideri cu GTS Telecom.

Aceia dintre dumneavoastra cunoscatori ai mediului telecom din Romania stiu ca GTS Telecom este unul dintre cei mai importanti jucatori pe aceasta piata, dispunand de infrastructura de fibra optica proprie, asigurand o calitate exceptionala a serviciilor, cu un uptime de 100%.

Decizia noastra de a ne conecta prin fibra optica cu GTS Telecom a fost bazata, dincolo de calitatea excelenta a serviciilor oferite de acestia, de pozitionarea fizica extrem de apropiata intre centrul de date CHML si NOC-ul GTS. Si noi si GTS functionam in Electromagnetica, distanta fizica pentru fibra ce ne leaga de GTS fiind sub 100 de metri, toata fibra fiind desfasurata in interiorul a doua cladiri. Acest lucru ne asigura ca incidente de intrerupere fizica a fibrei sunt extrem de putin probabile, conducand in final catre un uptime cat mai apropiat de 100%.

In acest moment, centrul de date CHML este conectat prin fibra optica gigabit cu 2 provideri de top din Romania: Mediasat si GTS Telecom.

Pentru mai multe detalii despre centrul de date CHML va rog sa vizitati pagina:

http://www.srv.ro/datacenter.html

Cu speranta ca aceste noutati va vor consolida increderea in calitatea serviciilor noastre, va doresc un inceput de saptamana bun si spor.

Adrian Pascu

No comments

luni, iulie 12th, 2010 at 7:38 and is filed under Anunturi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.