20Aug

Senzatii tari de la Enel

Anunturi

Curentul furnizat de Enel a picat astazi 20 august la orele 11:10. Asta nu e niciodata o problema,  serverele merg pe UPS si dupa cateva secunde pe generatorul diesel. Toate serverele din data center sunt online, situatia este sub control.

In scurt timp aflam de la Enel ca defectiunea va fi remediata in jurul orelor 15.  Ulterior termenul se schimba in 16. Mai tarziu in 18. Apoi in 20.  Dupa aceasta am inceput sa nu ii mai credem ..

Scriu acest topic acum in jurul orelor 22, dupa 11 ore de functionare a generatorului diesel. In timpul asta am facut cateva drumuri la o benzinarie din alt cartier, pentru ca evident benzinaria din colt era nefunctionala din lipsa de curent (avaria Enel-ului a afectat jumatate de cartier). Nici macar celula de la Orange nu a functionat o buna bucata de timp, si ei au fost afectati de aceasta serioasa pana de curent prin care trecem acum,abia dupa vreo jumatate de ora ( timp in care sunt convins ca au venit cu un generator portabil la locatie) si-au rezolvat si ei problemele.

21 August orele 04:30am: In acest moment nu avem un semnal clar de la Enel referitor la momentul cand ar putea furniza din nou energie. Un director de le Enel ne asigura ca pana la 6am ar fi totul gata. Nimic nu e sigur deci mai facem o tura pana la statia de benzina. Generatorul merge , functionam la 100% capacitate pentru clientii nostri care nici nu stiu si nici nu trebuie in mod normal sa ii intereseze acest lucru, doar de-aia ne platesc, pentru uptime chiar si in situatii din acestea critice.

O sa updatam acest topic pe masura ce apar alte noutati.

21 august orele 08:10: Avaria enel-ului a fost in sfarsit remediata, data center-ul nostru se alimenteaza acum de la enel dupa 21 de ore de functionare pe generatorul diesel. Sute de litri de motorina au fost consumati in aceasta perioada dar a meritat, e o ocazie rara prin care am putut demonstra actualilor si potentialilor clienti faptul ca se pot baza pe noi chiar si in situatii extreme.

Adrian Pascu

No comments

vineri, august 20th, 2010 at 19:19 and is filed under Anunturi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.